Stefan Kruger

Drummer | producer Zuco 103, Krupa, Zuco Sound (a.o. Ruben Hein, Minyeshu, Caro Emerald) | educator at Royal Conservatoire The Hague

Wednesday, September 5, 2012

A new sponsorship with Qsticks

Visit the little workshop in Vlaardingen
With Joost Patocka.

S

http://www.qpercussion.com/qsticks/nl/

3 comments:

  1. Thank you. I would very much like to visit this place. how can I find it?

    ReplyDelete
  2. Hello. Where is it? I want to visit the workshop.

    ReplyDelete
  3. Ik heb hier een replica ugg-schoen besteld. Goedkope UGG schoenen kopen Toen ik de schoenen ontving, verbaasde het me enorm, de schoenen zijn perfect en de kwaliteit is precies hetzelfde. Een oogverblindend metselwerk. koop replica ugg DamesIk heb deze website aan mijn vrienden voorgesteld en mijn vrienden vonden het erg leuk.

    ReplyDelete